о проекте|выставки|содержание|нормативная документация|Direct Mail
Пропонуємо для підприємств всіх галузей харчової промисловості понад 700 найменувань технічних умов (ТУ), технологічних інструкцій (ТІ) та рецептур (РЦ) для виробництва продуктів харчування.

Нормативна документація розроблена офіційним агентом Держстандарту України по розповсюдженню нормативних документів, право власності на які належить державі. Ви отримуєте документацію, яка вже затверджена, зареєстрована та узгоджена з Міністерством охорони здоров'я України.

  • Хлібобулочні, макаронні, кондитерські, кулінарні вироби, сухі сніданки, майонези (прайс-лист 747 KB)
  • М'ясо, м'ясні вироби, напівфабрикати (прайс-лист 112 KB)
  • Консерви овочеві, грибні, фруктові, м'ясні, рибні, м'ясо-рослинні, сушена та заморожена грибна продукція (прайс-лист 172 KB)
  • Безалкогольні напої (прайс-лист  56,5 KB)

    Можлива розробка нормативної документації по вашому замовленню.

    Замовляйте нормативну документацію за тел. (044) 489 3246, 206 5265
    E-mail: ib@ib.kiev.ua























  • Нормативная документация, Технические условия ТУ, Технологические инструкции ТИ, Рецептуры РЦ на хлебобулочные, кондитерские, кулинарные, мясные и колбасные изделия, макароны, консервы, безалкогольные напитки, для пищевой промышленности, производства продуктов питания / Нормативна документація: Технічні умови ТУ, Технологічні інструкції ТІ, Рецептури РЦ на хлібобулочні кондитерські кулінарні м'ясні ковбасні вироби, макарони, напівфабрикати, консерви, безалкогольні напої, для харчової промисловості виробництва продуктів харчування